Putins troll- Jessikka Aro

Betyg 4.3
15h 24min
403 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

I Kremls krig mot civila på internet är alla medel tillåtna. Varje kritisk röst räknas som en fiende och när dessa ska tystas sparas det varken på resurser eller tas någon hänsyn till lagar. Journalisten Jessikka Aro dokumenterar med stor noggranhet flera smutskastningsoperationer som har genomförts under de senaste åren. En som har blivit måltavla för attackerna är Aro själv.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
15h 24min
Sidor e-bok:
403
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-28
Förlag ljudbok:
Sensor Förlag AB
ISBN ljudbok:
9789198673623
Förlag e-bok:
Sensor Förlag AB
ISBN e-bok:
9789198673616

© Sensor Förlag AB (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Putins troll - E-bok, Ljudbok

Ger en inblick i hur omfattande och långvariga statsstödda desinformationskampanjer gestaltar sig på sociala medier och nät-tidningar. Det finns bara ett sätt att stoppa dessa kampanjer och det är att informera sig själv och andra. Ett bra sätt är att läsa denna bok.

Kent

Mycket bra och intressant. Alla borde läsa denna bok för att förstå vad viktigt det är att ifrågasätta Rysslands försök att vilseleda människor.

Ingemar

En häpnadsväckande berättelse om rysk påverkan i vårt samhälle. Man vaknar upp och förstår att världskriget pågår med sin front där många av oss befinner sig flera gånger om dagen. Vakna upp och kritiskt granska nyheter som förföljer enskilda, påverkar val eller splittrar ett enat Sverige eller Europa. Påverkan kan komma obemärkt från ett media du normalt litar på. Den här boken förklarar och redogör metoder och ger förståelse för hur du kan uppmärksamma media som är falsk eller propaganda för annan sak.

Mattias Bolt

Boken visar att författaren hade grundläggande kunskap om Rysslands aggressivitet långt innan kriget i februari 2022.

Göran

Synnerligen intressant!

Thomas

Intressant, skrämmande och lärorikt!

En viktig bok och samtidsdokument. Tack Jessikka, Patrik och alla andra som kämpat och kämpar mot och som avslöjar påverkansoperationerna från Kreml.

Daniel