Pyjamashjältarna - Fem minuter till godnatt- eOne

bookCoverFor

Beskrivning

Har du hört talas om Pyjamashjältarna? De heter Amanda, Oscar och Jens och är helt vanliga barn. Men på natten tar de på sig sina magiska pyjamasar och blir Ugglis, Kattpojken och Gecko! Följ med dem ut på åtta superäventyr där de måste rädda staden från nedriga bovar och usla banditer. Det blir flygödlor, supermånar och hjältarnas alldeles speciella hemliga vapen. Dags att hoppa i pyjamasen, för nu blir det åka av!

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Annika Torsten
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
1h 6min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-03-29
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726809176

© Saga Egmont (Ljudbok)