Pyjamashjältarna - Kapplöpning till Mysterieberget- eOne

Betyg 4.3
10min
Pyjamashjältarna
bookCoverFor

Beskrivning

Amanda, Oscar och Jens har upptäckt något lustigt. En bokrulle som visar vägen till en kraftfull skatt har försvunnit från muséet. Vem kan det vara som har stulit den? Vännerna har sina misstankar och på natten förvandlar de sig till Ugglis, Kattpojken och Gecko. Det är dags för Pyjamashjältarna att göra det de gör bäst - lösa mysterier och rädda världen!

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Hanna GrafIda Johansson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
10min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-21
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726926606

© Saga Egmont (Ljudbok)