Pyjamashjältarna - Kattpojken och den stora tårträddningen- eOne

Betyg 4.3
6min
Pyjamashjältarna
bookCoverFor

Beskrivning

Imorgon är det Jens födelsedag! Han har planerat ett ödlekalas med tårta och ballonger. Men plötsligt är tårtan borta. Det verkar som att någon har stulit den! Jens förvandlar sig till Gecko och tar med sig sina Pyjamashjälte-kompisar Ugglis och Kattpojken för att hitta tjuven. Kommer de lyckas rädda kalaset?

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Hanna GrafIda Johansson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
6min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-21
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726926590

© Saga Egmont (Ljudbok)