Pyjamashjältarna - Kattpojken och krymparen- eOne

Betyg 4.5
7min
Pyjamashjältarna
bookCoverFor

Beskrivning

Amanda, Jens och Oscar ska gå till lekplatsen och leka. Då upptäcker de att allting där har krympt! Faktiskt verkar det som att hela staden håller på att krympa. Vad är det som händer? Detta är helt klart ett uppdrag för Pyjamashjältarna att ta sig an. Nu måste de bara hitta den som ligger bakom allt - innan hela världen blivit pytteliten!

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Hanna GrafIda Johansson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
7min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-27
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726926613

© Saga Egmont (Ljudbok)