Pyjamashjältarna möter vargungarna- eOne

Betyg 4.3
9min
Pyjamashjältarna
bookCoverFor

Beskrivning

Klotter och mystiska tassavtryck har dykt upp runt hela staden. De finns på skolan, på lekplatsen och till och med i biblioteket. Vad är det för sabotörer som springer runt och förstör för alla barn? Så fort det blir natt måste Pyjamashjältarna ge sig ut för att hitta de skyldiga. Kan det vara några nya bovar som plötsligt kommit till staden?

Följ med Kattpojken, Gecko och Ugglis på superhjälteäventyr! Hoppa in i Kattbilen, Geckomobilen eller Uggleglidaren och hindra Romeo, Måntjejen och de andra skurkarna från att ta över lekplatsen och staden. Med Pyjamashjältarnas hjälp kan vem som helst bli en hjälte - och rädda dagen hela natten lång!

Pyjamashjältarna är från början en fransk bilderboksserie som blev populär över hela världen när den först sändes på TV år 2015. I den älskade Netflix- och Disneyserien följer vi Amanda, Oscar och Jens, vars magiska pyjamasar förvandlar dem till superhjältar om natten. Amanda blir till Ugglis, Oscar blir Kattpojken och Jens blir Gecko.

Pyjamasarna må ge dem superkrafter, men i slutändan är det vänskap och samarbete som är deras hemliga vapen. Serien ger barn styrkan att besegra sina nattliga rädslor och lär ut viktiga budskap om hur man blir en bättre person. Det finns inget som Pyjamashjältarna inte klarar av.

PJ Masks™ och tillhörande varumärken ägs av eOne/Hasbro och används under licens från Hasbro. © 2021 Hasbro
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Annika Torsten
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
9min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-12-21
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726809206

© Saga Egmont (Ljudbok)