Queerlequin: Älska med klass- Noam Frick

2h 14min
62 Sidor
Queerlequin
bookCoverFor

Beskrivning

"Att köpa dyra jeans för att klä sig enkelt var kanske inte logiskt, men han vill verkligen att Nathan ska se hur snygg han är. Han vill känna hur Nathans ögon smeker hans kropp och locka honom genom att visa lite hud, tillräckligt för att få smaka på hans läppar i en kyss."
Kit serverar drinkar när han träffar Nathan och under kvällen får han veta att det är Nathan som är ansvarig för att byggnaden där hans ateljé och hem finns ska rivas. Efter att Kit spiller öl på Nathan och berättar vilken situation han satts i får Nathan dåligt samvete och erbjuder honom någonting han inte kan säga nej till.
Älska med klass är del av serien Queerlequin, medveten erotik som inkluderar alla.

Queerlequin-serien bjuder på lättsam kiosklitteratur som alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.

Queerlequin-serien bjuder på erotisk litteratur alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

12

Tid ljudbok:
2h 14min
Sidor e-bok:
62
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-03-01
Förlag ljudbok:
Lust
ISBN ljudbok:
9788711825075
Förlag e-bok:
Lust
ISBN e-bok:
9788726812435

© Lust (Ljudbok)

© Lust (E-bok)