Queerlequin: Vinna eller försvinna

Queerlequin: Vinna eller försvinna

Beskrivning av boken

"Där i armarna på Lou och med dens mun tätt mot sin egen tappar hon all känsla för gränsen mellan verklighet och dröm. Lous tunga hypnotiserar Salma och nu är hon helt i dens händer, i dubbel bemärkelse."
Salma har fått höra av sin sambo Lex att hans ex Lou är manipulerande och sjuk i huvudet så när hon ensam ska hämta Lex barn hos Lou är hon nervös. Men Lou verkar inte alls vara på det viset som Lex beskrivit hen och när Lou och Salma börjar kommunicera inser Salma att allting kanske inte är som hon trott. För det är något speciellt med Lou, något Salma inte kan sätta fingret på.
Vinna eller försvinna är del av serien Queerlequin, medveten erotik som inkluderar alla.

Queerlequin-serien bjuder på lättsam kiosklitteratur som alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.

Queerlequin-serien bjuder på erotisk litteratur alla kan identifiera sig med, underhållningslitteratur med normbrytande karaktärer och relationer. Queerlequin vill vidga litteraturen och inkludera fler i kärleken och erotiken.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Queerlequin: Vinna eller försvinna