Råttfångaren- Kamilla Oresvärd

Betyg 4
7h 45min
224 Sidor
Seger
bookCoverFor

Beskrivning

STINA SEGER har tagit en välbehövlig semester och är i Marbella med sina två bästa vänner Amelie och Carolina. När hon kommer hem till Sverige blir inget som hon tänkt sig. Hon blir omplacerad från sin tjänst vid Göteborgspolisen och ännu värre: Amelie försvinner spårlöst.

Stina får inte arbeta med fallet. Trots det blir hon inblandad och befinner sig snart mitt i en katt och råtta-lek där inget är som det verkar. Ju mer hon nystar i fallet, desto mer inser hon att sanningen finns henne skrämmande nära. Samtidigt börjar tiden rinna ut. Kanske är det redan för sent?

Råttfångaren är en klaustrofobisk spänningsroman om hur lögner och fasansfulla hemligheter från det förflutna hemsöker både de skyldiga och de oskyldiga. Ingen går säker och ingen går att lita på.

Råttfångaren, utgiven som ljudboksserien Seger S3, är en fristående uppföljare till Minnesbäraren (2015) och Jägaren (2017).

KAMILLA ORESVÄRD har bland annat läst språk och litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet och arbetar sedan många år tillbaka som ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Hon bor i Göteborg och har man och två döttrar. Kamilla debuterade 2015 med lovordade Minnesbäraren.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

3

Tid ljudbok:
7h 45min
Sidor e-bok:
224
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-10-22
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789178350438
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789178351169

© Kamilla Oresvärd (Ljudbok)

© Kamilla Oresvärd (E-bok)