Rättslös

- Peter Rätz, Karin Aspenström

Betyg 4.2
6h 42min
210 Sidor
Thrillers
bookCoverFor

Summering av boken

”Brännmärkt” (del 1) och ”Rättslös” (del 2) är dokumentärromaner baserade på Peter Rätz liv. Peter Rätz arbetade i nio år med att infiltrera Brödraskapet, Bandidos och Hells Angels.

Peter arbetar som dörrvakt och indrivare för Hells Angels. Han är känd hos allmänheten som en av landets farligaste kriminella och blir ständigt trakasserad av polisen. Få vet att Peters identitet bara är en täckmantel. I hemlighet jobbar han undercover för polisen med att infiltrera kriminella MC-gäng. Tack vare Peter har hans hanterare, kriminalkommissarie Sven Lilja, under årens lopp kunnat genomföra stora och lyckade operationer.

Peter är trött på det liv som han lever och längtar i hemlighet efter att få lägga av. Att han dessutom har blivit nära vän med Hells Angels-brodern Robert, och fått ta del av hans familjeliv, gör honom ännu mer motvillig att sätta dit klubben för polisens räkning. Sven tar dock till alla medel för att hålla Peter kvar. Det blir ett spel på liv och död, där det slutgiltiga avslöjandet kommer allt närmare.

Format:

E-bok, Ljudbok

Serie:

Del:

4

Tid ljudbok:

6h 42min

Sidor e-bok:

210

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-01-07

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789174615456

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789174613155

© Lind & Co (Ljudbok)

© Lind & Co (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Rättslös - E-bok, Ljudbok

Mycket bättre än ettan

Jessika

Bra

Lillemor

Mycket bra bok

Morgan

Jättebra bok

Bibbi