Rebell- Robyn Young

566 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Det här är den text som bland annat nätbokhandeln använder för att presentera boken.Vad händer om det enda hoppet du har att besegra din största fiende är att böja sig på knä och svära trohet till honom för att sedan gå i kamp mot ditt eget folk?

Kung Edward av England marscherar mot Skottland, han vill förena de brittiska öarna under en krona. Han har redan krossat Wales, nu står Skottland och Irland på tur.

En man ensam kan stoppa Edwards plan. Robert Bruce har seglat till Irland, fast besluten att på något sätt hindra engelsmännen. Han har själv också siktet på Skottlands tron.

Men han är förföljd av en lejd yrkesmördare. Robert tycks långt ifrån sitt mål, och det finns andra ögon på Skottlands tron, gamla fiender samlar ihop styrkor emot honom.

Detta är ett spel med erövring, makt och svek, och Robert upp­täcker att för att överleva måste han överge allt han håller kärt. Han har alltid varit beredd att dö på slagfältet men vad mer måste han offra för att hålla sina förhoppningar vid liv?

Rebell är den andra delen i en planerad trilogi, som inleddes med Revolt. Det är en bländande berättelse om konspiration och delade lojaliteter, strid och svek, och ett superbt porträtt av den medeltida världen.

Författare:

Format:

E-bok

Sidor e-bok:

566

Språk:

Svenska

Utgiven:

2013-11-20

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113054162

© Norstedts (E-bok)