Livet med Lif - 7 - Reclaima tacksamheten

Livet med Lif - 7 - Reclaima tacksamheten

Beskrivning av boken

Att vara tacksam låter gammaldags och omodernt - det är att nöja sig med smulorna, inte våga satsa eller drömma. Istället ligger fokus ofta på det vi inte har, och vi upplever en brist på det vi saknar - trots hög materiell standard. För allt kan ju förbättras och förändras: karriärer, bostäder och relationer. Om något inte är optimalt - skaffa nytt. Ständig brist, ständig otillfredsställelse. I jämförelse med det kanske inte tacksamhet är så dumt?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Livet med Lif - 7 - Reclaima tacksamheten