Regnbågens dal- Lucy Maud Montgomery, L. M. Montgomery

Betyg 4.2
9h 31min
322 Sidor
Anne på Grönkulla
bookCoverFor

Beskrivning

Anne och hennes familj har fått en ny granne, pastor John Meredith. Han är änkling och hans fyra barn blir snabbt bra vänner med Anne och Gilberts barn. Bara barnen vet hur osjälviska och lojala de är och tillsammans bilder de en hemlig klubb som håller till i Regnbågens Dal, där bäckar porlar och körsbärsträd blommar.

Resten av invånarna i Avonlea är dock skeptiska gentemot John och hans föräldraskap, som de anser bristfälligt. Barnen behöver en mamma och John en ny fru. Det visar sig dock vara lättare sagt än gjort.

Anne på Ingleside är den sjunde boken i den klassiska serien om Anne på Grönkulla.

Böckerna om Anne på Grönkulla följer den fantasifulla föräldralösa flickan Anne som växer upp på Price Edward Island i Kanada. Romanerna har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Serien har filmatiserats ett flertal gånger och även spelats in som TV-serie.

Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på Prince Edward Island i Kanada, samma ö som böckerna om Anne utspelar sig på. Hon började skriva redan som barn och publicerade under sitt liv 20 romaner och över 500 noveller.
Uppläsare:
Översättare:
Karin Lidforss-Jensen
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

7

Tid ljudbok:
9h 31min
Sidor e-bok:
322
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-09-01
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788711701607
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788711703960

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)