Resan tillbaka

- Karina Johansson

Betyg 3.6
7h 29min
220 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Året var 1980. Olga var då en ung kvinna som bodde hos familjen Björksjö. Hon bodde även där den hemska natten då hela familjen brann inne. Olga överlevde mirakulöst, och hon var till skillnad från alla andra övertygad om att branden var anlagd. Dagen efter händelsen hittar hon så en ovanlig ört som ger henne en oanad förmåga: tidsresa. Helt plötsligt öppnar sig en ny värld för henne. Hon bestämmer sig för att utnyttja den oväntade förmågan till att försöka lista ut vem som tände på Björksjös hem.

Trettiosju år senare är en ung kvinna, Ellinor, på väg till ett café. Platsen där cafét står är dock platsen där Björksjös hus en gång stått, och märkliga saker börjar inträffa. Efter en stund börjar Ellinor tänka att kanske hennes mormor, Olga, försöker ta kontakt med henne, och att hon vill att Ellinor ska hjälpa henne att hitta den som mördade familjen Björksjö ...

Karina Johansson är en svensk författare och konstnär. Hon har en förkärlek till Sunne och många av hennes texter kretsar kring platsen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
7h 29min
Sidor e-bok:
220
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-12-05
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726089134
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726089240

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)