Rigor mortis

Betyg 4.2
7h 39min
262 Sidor
Klaraserien
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Kirurgläkaren Klara Andersson arbetar tillfälligt som stafettläkare på sjukhuset i Jönköping. Efter oroligheterna i Gävle har hon flyttat till Jönköping där hon har sin vän Fredrika, en före detta polis som bosatt sig där när hennes man fått det eftertraktade uppdraget som tränare för stadens hockeylag.

Kort efter att Klara kommit till Jönköping inträffar flera märkliga händelser. En hemlös man avlider på sjukhuset efter att ha blivit svampförgiftad och en talangfull hockeyspelare blir skjuten på öppen gata. När ytterligare ett mord sker inser Klara och Fredrika att det finns en koppling mellan offren. I samma ögonblick förstår de också att den som gör det inte är klar.

"Rigor mortis" är den andra delen i spänningsserien om Klara Andersson, en ung och ambitiös kirurgläkare som kämpar med att rädda liv i akutsalarna samtidigt som hon dras in i olika mystiska fall.
Serien utspelar sig i samma miljöer som deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och är ett samarbete mellan Mikael Ressem och Ann-Charlotte Persson.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

2

Tid ljudbok:

7h 39min

Sidor e-bok:

262

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-11-13

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180524629

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180532167

Vad andra tycker

Recensioner av Rigor mortis -
Ljudbok, E-bok

Bra som vanligt, några faktafel gällande Brynäs HV och SHL, men säkert bara jag som hockey nörd som stör sig

Izahbelle

Så bra 👍👍👍👍 Så värd att lyssna på, en riktig bladvändare 💪❤️❤️

Margareta

En annan uppläsare till nästa bok tack!

Birgitta

Bra!

Lotta