Rockstjärnan- Annika Duvert

Betyg 3.4
11h 45min
367 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När en ung kvinna hittas avliden i sitt hem pekar det mesta mot att hon tagit sitt eget liv. Hon har tampats med depressioner och verkar inte ha särskilt många vänner. Ändå finns det tre personer som är helt säkra på att hon aldrig skulle vilja ta livet av sig. Två av dem är hennes föräldrar. Den tredje är Mårten Blomqvist - mannen som upptäckt hennes livlösa kropp.

Fotografen Ella Sandberg har tack vare sin journalistkollega Carita fått en hel del att stå i. För det första ska hon göra en intervju med självaste Mikael Hellström, sångare i ett av världens största hårdrocksband, som nu är tillbaka hemma på Åland. Och för det andra så är hon rysligt nyfiken på självmordet som polisen är så förtegen om. Kan den där Mårten ha rätt i att det i själva verket rör sig om ett mord? Ju mer Ella gräver i historien, desto säkrare blir hon på att så faktiskt är fallet. Dessutom står det snart klart att den unga kvinnans död inte bara varit onaturlig - den har även en mystisk koppling till hårdrocksbandet på allas läppar...

Annika Duvert, född 1968, är en svensk deckarförfattare från Märsta. Hon har skrivit ett flertal romaner, bl.a. om kriminalinspektör Alexandra Steen.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 45min
Sidor e-bok:
367
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-07-28
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726916652
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788726916645

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)