Rovdjur

Betyg 4
11h 34min
312 Sidor
Nathalie Svensson
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Annie och hennes lille son är alltid först på plats när mammagruppen träffas i Svanparken i Uppsala. William kiknar av skratt när Annie ger honom fart i favoritgungan. Hon känner på sig att det här kommer att bli en fantastisk dag. Plötsligt hörs snabba steg. Innan hon hinner vända sig om bränner det till mellan skuldrorna. En stöt går genom kroppen och hon faller ihop, totalt paralyserad. En mörkklädd person med handskar, uppdragen huva och munskydd tar William och rusar iväg. Förgäves försöker Annie komma upp på fötter, men bilen har redan kört iväg.

William är försvunnen.

När Nathalie Svensson, psykiatriker och medlem i Nationella gärningsmannaprofilgruppen, kommer till parken med sin sex månader gamla son Noah möts hon av en chockad Annie. Innan Noah kom till världen var Nathalie inte ens säker på om hon ville ha honom. Nu kan hon inte föreställa sig en tillvaro utan sin son med en extra kromosom. Kidnappningen av William påverkar henne starkt. Samtidigt som hon vet att det är oprofessionellt att blanda sig i utredningen kan hon inte tigande se på medan hennes sambo Johan Axberg leder jakten på kidnapparen.

Rovdjur är den tionde fristående delen i Jonas Moströms populära och prisbelönta deckarserie om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

10

Tid ljudbok:

11h 34min

Sidor e-bok:

312

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-09-22

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113126036

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113126043

Vad andra tycker

Recensioner av Rovdjur -
Ljudbok, E-bok

Bra

Margaretha

Riktigt bra, som alla tidigare varit. Spännande.

Britt-Marie

Bra uppbyggnad av boken gör att spänningen håller i sig hela boken igenom. Helt klart läsvärd

Jessica

🤮

Cenni