Rowley Jeffersons superschyssta äventyr

Betyg 4.5
1h 44min
228 Sidor
Dagbok för alla mina fans
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Det var en gång en kille som hette Roland och bodde i ett land långt, långt borta. Och Roland var en superschysst kille ... Så börjar Rowley Jeffersons egenskrivna episka äventyrshistoria där snälla Roland måste göra allt i sin makt för att rädda sin mamma från Mäktiga magikern.

Men så fort Rowleys bästa kompis Greg får höra om Rowleys äventyrshistoria har han en och annan åsikt om hur en sådan BÖR skrivas för att bli en bästsäljare med tillhörande storfilm och merchandiseprodukter på diverse snabbmatsrestauranger. Vips kliver barbaren Garg in i handlingen och händelser i historien blir betydligt blodigare än vad Rowley planerat.

Den hysteriskt roliga spin-off serien om Rowley har redan sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Inget fan av böckerna om Greg kommer att bli besviken.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Johan Andreasson

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

1h 44min

Sidor e-bok:

228

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-03-12

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179757335

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179755584

Vad andra tycker

Recensioner av Rowley Jeffersons superschyssta äventyr

Bra

Den är så himla bra!!!

Erika

SO BRA

Rooda

Bra

Kristina

Hitta😀

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😄😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Sara