Ruth & Pen

- Emilie Pine

Betyg 3.4
7h 10min
229 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

En dag, en stad, två kvinnor: Ruth och Pen. Ingen känner den andra men båda har hjärtan att lätta och viktiga beslut att fatta.

Ruth arbetar som terapeut och genomgår en kris i sitt äktenskap. Hon har varit gift länge med Aidan som nu är på konferens i London, men kommer han tillbaka eller har han lämnat henne? Aidan och Ruth är ofrivilligt barnlösa och har under flera år genomgått IVF-behandlingar. De har uthärdat bakslag i form av positiva graviditetstest och missfall och till slut har Ruth tagit beslutet att hon inte vill fortsätta behandlingarna medan Aidan är fast besluten att fortsätta.

Pen är sjutton år och har en diagnos inom det autistiska spektrumet. Pen är högkänslig, har tidigare haft problem med mobbning, hon tänker vissa tankar på latin och har mängder av knep och metoder för att klara av sin vardag. Hennes största stöd är vännen Alice, som hon är hemligt förälskad i - en förälskelse som Pen bestämt sig för att samla mod för att agera på.

”Ruth & Pen” är en roman om tvåsamhet, barnlöshet och psykisk ohälsa men också om försoning och om att hitta sin plats i världen.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Jan HultmanAnnika Hultman-Löfvendahl

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

7h 10min

Sidor e-bok:

229

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-25

Förlag ljudbok:

Wahlström & Widstrand

ISBN ljudbok:

9789146239840

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146239550