Så kan du bli rik på bitcoin

- Totte Löfström, Christian Ploog

Betyg 3.6
36min
132 Sidor
KortFattat
bookCoverFor

Summering av boken

Det här är en sammanfattad version avSå kan du bli rik på bitcoin – Den kompletta snabbguiden till att investera i kryptovalutor.

På bara några år har intresset för bitcoin och andra kryptovalutor ökat lavinartat. Men vad är egentligen kryptovalutor? Och blockkedjeteknik? Och har du koll på vad mining, tokens, ICO och hodl innebär? När du lyssnat färdigt vet du svaren på de här frågorna, plus många andra. Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans driver de Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor.

Totte Löfström och Christian Ploog har bred kunskap och erfarenhet av investeringar i kryptovalutor. Tillsammans arbetar de med att starta upp Trijo, Sveriges första genuina börs för handel med kryptovalutor. Christian är journalist med erfarenhet från bland annat Aftonbladet, Sveriges Radio och Nyheter24. Totte Löfström är i grunden retoriker och har under flera år arbetat som debattchef på Nyheter24.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

36min

Sidor e-bok:

132

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-02-16

Förlag ljudbok:

Polaris Fakta

ISBN ljudbok:

9789188743961

Förlag e-bok:

Polaris Fakta

ISBN e-bok:

9789188953070

Vad andra tycker

Recensioner av Så kan du bli rik på bitcoin - Ljudbok, E-bok

Bra information

Carl-Johan