Så nära dödens hand
    
Dela boken    
Så nära dödens hand

MEDELMÅTTOR LÅNAR. GENIER STJÄL.
DEN ONDE DELEGERAR …
Som ett eko av ett våldsamt förflutet genljuder det över hela Amerika. Mord begås enligt mönster skapade av de beryktade seriemördarna Bostonstryparen, Zodiakmördaren och Son of Sam. I medierna fullkomligt exploderar antaganden som leder till total panik. Mordutredaren Taylor Jackson i Nashville vet på en gång vad det handlar om. Tronföljaren är tillbaka. Och han har skaffat sig lärjungar.

Medan Tronföljaren och hans medhjälpare ägnar sig åt sin morbida dödsturné runt landet – och ständigt gäckar såväl polisen som FBI – försöker Taylor desperat förbereda sig för den slutliga striden. En strid hon ensam måste utkämpa öga mot öga med Tronföljaren. Att befinna sig i hennes närhet innebär dödlig fara, och hon vill inte att de hon älskar ska utsättas för några risker. Men ensamheten, tvivlen och mordoffren som bara blir fler och fler börjar ta ut sin rätt – hon har inte längre någon kontroll över vare sig situationen eller sig själv.

 Och den skicklige psykopaten som både beundrar och föraktar henne kommer allt närmare ... tills han är så nära man bara kan komma.

Visa mer