Sagasagor. Syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand- Josefine Sundström

Betyg 4.5
1h 8min
Sagasagor
bookCoverFor

Beskrivning

Josefine Sundström har skapat en härlig vardagsvärld som många barn kan känna igen sig i. Sagasagorna är varma och roliga högläsningsböcker med genuint barnperspektiv.

Saga Louisa Larsson är en stadig, klok och envis liten person som bor tillsammans med mamma och pappa i ett av radhusen på Solrosvägen. I den här boken berättar Josefine Sundström och illustratören Emma Göthner i fem fristående kapitel om när Saga blir sjuk på sitt eget födelsedagskalas, hur hon tappar sin första tand, bygger en hinderbana tillsammans med Samir och när hon på något sätt lyckas komma bort från mamma och pappa på det stora möbelvaruhuset. Saga är också ganska avundsjuk på Peggy som har en liten syster. För vem vill inte ha en egen liten bebis att bry sig sig om?

Inkännande och med ett härligt barnperspektiv beskrivs små men livsviktiga ögonblick i en fem/sex-årings vardag. Emma Göthners många färgstarka och pigga illustrationer gör Sagasagorna till en perfekt övergång från att läsa bilderbok till att börja läsa textböcker.

Det finns fler böcker om Saga. Läs också:Sagasagor: studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass, 2016Sagasagor: fiffiga kroppen och finurliga knoppen (utkommer vår 2017 i samarbete med Kronprinsessparets stiftelse GEN-PEP)

Format:

Ljudbok

Serie:

Del:

6

Tid ljudbok:

1h 8min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-08-31

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176516713

Vad andra tycker

Recensioner av Sagasagor. Syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand - Ljudbok

Min sexåriga lillasyster ääällsskkaarr denna serie!

Malin

❤️

Inez

Sååå bra

Sanna

Fina vardagsbetraktelser

Skön lyssning vid kvällen om stort och smått.

Eva Landfors Lozell

Uppskattades av min 4åriga tjej

En bok vi kommer lyssna på flera gånger

Johanna