Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta

Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta

Beskrivning av boken

Hans sätt att utbilda inom försäljning är unikt likaså hans passion att leva sin dröm, att våga och att brinna. Peter Peppe Ekmark lämnar ingen oberörd!

Trots sitt extremt dåligt självförtroende började Peter Ekmark redan som tolvåring sin resa till att bli en framgångsrik säljare. Hans nyfikenhet och förmåga att bygga varma relationer gav honom ett stöttande och utvecklande nätverk.

I sin nya bok, Sälja bra eller sälja bäst hur du hittar nyckeln till kundens hjärta, tar författaren upp 10 viktiga verktyg som behövs för att lyckas med framgångsrik försäljning: Vinsten för kunden, Boka kundbesök, Första mötet med kunden, Behovsanalysen, Presentationen, Invändningshantering, Avslutsteknik, Uppföljningen, Att tänka på som säljare samt den personliga vinsten. Allt detta berättas på ett roligt och inspirerande sätt med många historier och tips från verkliga livet.

Idag har Peppe Ekmark mer än 30 års erfarenhet som säljare, säljchef och försäljningsdirektör b.la. inom MTG-koncernen. Han har fått utmärkelser, blivit nominerad till årets entreprenör och även prisats för att ha skapat Sveriges bästa säljkår i mediebranschen. Inom Kinneviks-koncernen ledde han Metros annonsavdelning till försäljningsrekord och har även gjort sam-ma framgångsresa som försäljningsdirektör för TV3 regional. Däremellan har han hunnit med att skapa nya företag, bygga hus i Toscana, skriva böcker och tusen andra saker.

Det finns ytterst få personer med Peppes driv och förmåga att inspirera andra personer till att nå nya höjder. Jag har haft Peppe både som chef, kollega och kund hans kvalitéer är verkligen unika.David Uhrner, CEO & Producer -UHRNER & KRANTZ Media Group

-10 viktiga verktyg-Konkreta tips och inspirerande historier ur livet-En bok som vågar visa passion, mod och uthållighet

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Sälja bra eller sälja bäst : hur du hittar nyckeln till kundens hjärta