Samael

Samael

Beskrivning av boken

Det finns ett folkslag som kallas för de Odödliga. Deras förfäder var fallna änglar och inom sig bär de något som skiljer dem från alla andra: de har Ljus och kan skapa egna världar. I tusentals år har de levt sida vid sida med människorna - ändå är det ingen som vet om deras existens. Och så måste det fortsätta.

Bröderna Samael, Natanael och Gabriel har ett ovanligt ursprung. Samael och Gabriel är Odödliga, precis som deras mamma och pappa. Men Natanael är annorlunda. Han har inget Ljus och han är inte Odödlig. Han är Nefilim. Och fastän Samael vet att han måste så kan han inte förmå sig själv att älska mellanbrodern. Natanael har nämligen en mörk sida - och mörkare kommer det snart att bli...

Jorun Modén, född 1971, är en svensk författare med en engelsk B.A. i forntida och medeltida litteratur och språk. Hon har gett ut berättelser inom fantasy, science fiction och historisk fiktion. År 2013 fick hon hederspris i Mix förlags och Science Fiction-bokhandelns novelltävling, med sin science fiction-novell "Socioterna".

Författare.Jorun Modén

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Samael

För få betyg just nu