Samtal från en ängel- Guillaume Musso

Betyg 4.1
11h 50min
296 Sidor
Musso
bookCoverFor

Beskrivning

Han är en internationell superstjärna, men få känner till honom i Sverige. Med 34 miljoner sålda böcker är Guillaume Musso en av världens bäst säljande författare och nu kommer hans böcker äntligen på svenska.

"Rappt berättad spänning av deckarikonen Musso, Frankrikes svar på Camilla Läckberg." – Camilla Grebe

På ett flygplatscafé på JFK i New York krockar Madeline och Jonathan så att de tappar allt de har i händerna. Ilskna och frustrerade plockar de upp sina saker från golvet och i förvirringen råkar de förväxla sina mobiltelefoner. När de upptäcker misstaget är de 10 000 kilometer ifrån varandra. Hon är blomsterhandlare i Paris, och han restaurangägare i San Francisco.

Innan de har bestämt hur de ska byta tillbaka telefonerna kan de inte motstå frestelsen att tjuvkika in i varandras digitala liv. Var för sig börjar de undersöka innehållet på den andres telefon och sakta blir de alltmer besatta av varandra, vilket leder till en oväntad upptäckt: Deras öden är sammanlänkade av en hemlighet de bägge trodde var begravd för evigt ...

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Christina Norrman
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

1

Tid ljudbok:
11h 50min
Sidor e-bok:
296
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-09-07
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Nona
ISBN ljudbok:
9789188901774
Förlag e-bok:
Bokförlaget Nona
ISBN e-bok:
9789188901767

© Bokförlaget Nona (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Samtal från en ängel - Ljudbok, E-bok

Skulle inte behöva läsas så dramatiskt

Ina

Helt ok

Anna

Kanonbra

Camilla

Mkt bra bok

Ulrika

Bra bok, och bra uppläsning!

Mattias

Fantastiskt välskriven och spännande jok

Gun

Spännande!

Bo

Väldigt bra skriven "gåta". Dock vill jag inte släppa huvudpersonerna där boken slutar. Vill veta mer!

Pernilla

Gillar ju den här genren och hade högre förväntningar. Reklamen antydde att det var något utöver den vanliga ”polisfilmen” men det tycker jag inte det är. Mycket klichéer och en handling som passar in som typ film nr 3 i en Wallandersäsong. En detalj som störde mig - men jag inte är säker att det verkligen är så - är att den svenska översättningen, framförallt i taldialog, använder uttryck som ter sig som lite för enkelt översatt från amerikansk engelska. Osäker men visst är författaren fransk? Har svenska översättningen ändå skett i andra led från en engelsk dito? Ok, trots besvikelsen- ändå läsvärd men med förväntan att det är ”more of the same”.

Björn

Kul med en annorlunda berättelse. Spännande och lättlyssnad.

Karin

Spännande kunde inte sluta lyssna på en mycket bra uppläsning

Gunilla

Spännande och omväxlande turer.

Magnus

Bryter boken efter 3 timmar. Än har inget hänt som får mig att vilja lyssna vidare. 3 timmar av händelser som bara får mig att känna mig obekväm. Två vuxna människor som gör ett medvetet val att snoka och vända ut och in på en annan människas liv. Nä den här kan inte ens Jonas Malmsjö rädda

Pia

Mycket bra och spännande bok

Sanna

Väldigt spännande och variationsrik, välskriven bok!

Sophie Lindberg