Sandänglar

Sandänglar

Beskrivning av boken

»PAULINA VAR HENNES ÖDE. DE VAR SOM TVÅ MAGNETER SOM OUNDVIKLIGEN DROGS MOT VARANDRA«

FÖRFATTAREN PAULINA PIHL ser fram emot både skrivtid och lugn nära hav och natur på nyöppnade Saltmålla Resort. Den senaste tiden har varit stressig och förhållandet hon har med den temperamentsfulla och svartsjuka Milla tar allt mer energi.

Ingela Salo befinner sig också på hotellet. Hennes längtan efter gemenskap överskuggas av hennes förlamande rädsla för att inte passa in. När hon oväntat får uppleva hur det är att höra till, och sedan lika snabbt hamnar utanför igen, blir besvikelsen för stor att hantera. Hon finner sig beredd att göra vad som helst för att återigen få känna sig sedd. Samtidigt kan Ingela inte tolka de omvälvande känslor hon snabbt får för Paulina. Kan det vara äkta kärlek?

Paulina, som till en början roas av den udda kvinnan, drabbas snart av en stark känsla av obehag. Är Ingelas intresse verkligen sunt - eller är hon rent av besatt av henne?

SANDÄNGLAR är en mörk psykologisk spänningsroman. Det är en berättelse om att inte höra till och om en ensam kvinnas desperata längtan efter att bli omtyckt.

SANDÄNGLAR är Susannes Schempers femte spänningsroman sedan romandebuten 2018, och är den första boken i en ny serie. Sandänglar utspelar sig i Halmstad där Susanne är född och uppvuxen. Hon bor numera i Lerum.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Sandänglar