Sånger om kärlek och krig- Santa Montefiore

Betyg 4.2
17h 48min
480 Sidor
Familjen Deverill
bookCoverFor

Beskrivning

Välkommen till slottet Deverill och den storslagna berättelsen om en familjs öde. Bland de gröna irländska kullarna ligger slottet Deverill insprängt, hem för tre väldigt olika unga kvinnor. De är alla födda år 1900, Kitty Deverill med det flammande håret, hennes bästa vän och kokerskans dotter Birdie Doyle och så Kittys engelska kusin, den uppseendeväckande Celia Deverill. När Irland kämpar för oberoende och kriget bryter ut, kommer deras liv förändras för alltid. Kitty slits mellan lojaliteten mot sin familj och kärleken till Irland och rebellen Jack O Leary Svek kommer att slita isär de unga kvinnornas vänskap och slutligen föra dem till olika delar av världen. Men ett speciellt band kommer för alltid att förena dem deras eviga längtan efter slottet Deverill och minnena som finns bevarade där.

Serien om familjen Deverill är en oemotståndlig episk berättelse om hemligheter, familjeband och vänskap. Perfekt för alla som tycker om Jojo Moyes och Rosamund Pilcher.

Santa Montefiore är född 1970 och växte upp i Hampshire, England. Hon har skrivit över tjugo böcker som översatts till tjugosex språk och sålts i över sex miljoner exemplar. Hon bor i London med sin make författaren Simon Sebag Montefiore och deras två barn.

Ingen skriver historisk romantik som Santa Montefiore Jojo Moyes
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Carina Jansson
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

1

Tid ljudbok:
17h 48min
Sidor e-bok:
480
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-04
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177955047
Förlag e-bok:
Bokförlaget Polaris
ISBN e-bok:
9789177955054

© Bokförlaget Polaris (Ljudbok)

© Bokförlaget Polaris (E-bok)