Sanningens kalas

Betyg 3.8
9h 38min
202 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

"Debut som rör sig rakt in i hjärtat." FFFFF Femina

"Sanningens kalas är en drastisk och hjärtevärkande berättelse om kärlek med förhinder. Marie Lundström lyckas baka ihop både en uppväxthistoria, en medelålders uppgörelse med mamman och ett dråpligt drama om förbjuden passion på jobbet på 263 fartiga sidor. Inte dåligt för en 53-årig romandebutant! Aftonbladet

Isabel är fyrtioåtta år gammal och ingen stjärna på det här med livet. Men vad fattas henne? På riktigt?

– Sluta gnäll, Isabel. Du har en trygg familj, ett litet hus och fast jobb. Och mamsingen. Något du inte borde behöva är en älskare, men nu blev det så ändå. En banal jobbförälskelse som sargar dig inifrån med farliglyckan och stortvivlet.

Isabel borde vara gammal nog att klara sig själv. Ändå önskar hon mer än något annat att hon kunde be sin mamma om råd. Men tillsammans med mamsingen får man inte en syl i vädret, inte förrän hon ligger nedsövd på sjukhuset med en infektion i matstrupen och inte kan säga emot.

"Sanningens kalas" är Marie Lundströms bokdebut. En både dråplig och drabbande roman om livsval och kärlek, om det svåra i att vara kvinna, mamma och dotter.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

9h 38min

Sidor e-bok:

202

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-07

Förlag ljudbok:

Wahlström & Widstrand

ISBN ljudbok:

9789146237006

Förlag e-bok:

Wahlström & Widstrand

ISBN e-bok:

9789146236306

Vad andra tycker

Recensioner av Sanningens kalas -
E-bok, Ljudbok

Lite spretig och tidvis lite sävlig berättelse. Den är som bäst när hon berättar om sin uppväxt. Läste hennes andra bok först och den är bättre än denna. Uppläsningen är trevlig om än lite väl långsam.

Hedvig

Lite trög start men sedan bitvis träffande beskrivningar. Helt ok.

Kristina