Satans sommar

- Kim Faber, Janni Pedersen

Betyg 4
15h 17min
398 Sidor
Martin Juncker
bookCoverFor

Beskrivning

UPPFÖLJAREN TILL VINTERLAND - VINNARE AV DANSKA KRIMINALAKADEMINS DEBUTANTPRIS

»Omöjlig att lägga ifrån sig.« Betyg: 5 av 5 Bokprataren

»Kim Faber och Janni Pedersen skriver så spännande att jag otåligt väntar på nästa bok.« Lotta Olsson, DN, om Vinterland

Martin Junckers hustru, Charlotte, får ett anonymt tips: Den fruktansvärda terrorattacken för sex månader sedan kunde ha undvikits.
Charlotte är grävande journalist och konfronterar Juncker, som utreder brottet, men han fruktar för både sitt eget och Charlottes liv om hon ger sig djupare in i frågan. Junckers gamla kollega Signe är mer benägen att hjälpa Charlotte, men hon har sina egna utmaningar att brottas med. När det visar sig finnas en koppling mellan terrorbrottet och ett lik som hittats i Kongelunden släpper Signe ändå alla sina personliga problem och satsar allt på att få fram sanningen.
Juncker befinner sig i Sandsted, plågad av mardrömmar efter sin fars död. När en av stadens advokater hittas mördad i stadsparken kastas han in i en omfattande utredning som också visar sig ha anknytningar till hans eget förflutna.

KIM FABER [f.1955] och JANNI PEDERSEN [f.1968] debuterade 2019 med kriminalromanen Vinterland, som vann Danska kriminalakademins debutantpris 2020. Janni Pedersen är till vardags kriminalreporter på danska TV2. Kim Faber är före detta journalist på Politiken, där han arbetade som nyhets- och kulturjournalist i 25 år.

»De här böckerna slukar mig totalt.« Stinas böcker

»Nytänkande och nervkittlande. Omöjlig att lägga ifrån sig!« Betyg: 5 av 5 - Idas recensioner

»Det vardagliga blandas perfekt med det superspännande, och pulspåslaget är stundtals högt.« Bibbloagneta

Uppläsare:
Översättare:
Svante Skoglund
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
15h 17min
Sidor e-bok:
398
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-18
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180233521
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789180230568

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)