Saxofonisten - erotisk novell

Saxofonisten - erotisk novell

Beskrivning av boken

Jag hade länge känt att det var något som saknades. Mitt liv som bibliotekarie hade hittills varit innehållslöst och ensamt, och jag längtade efter att få vara någon i någon annans ögon.

Så kom det sig att jag plockade upp min morfars gamla saxofon – och ända sedan jag för första gången förde mina läppar mot munstycket och mjukade upp rörbladet med tungan har jag varit fast. Från den stunden var det något som vaknade till liv inom mig; instrumentet väckte ett begär som gränsade till besatthet.

Med saxofonen i händerna växte mitt självförtroende, och jag märkte att jag för första gången i livet började dra till mig uppmärksamhet från män.

Chleo är en sammansmältning av fem vänner och författare: Alexandra Nedstam, Isabella Edenborg, Carl-Michael Edenborg, Erik Janelm och Erika Johansson. Från fyra olika hörn av Sverige, från fyra olika decennier, längtade de under coronapandemins påtvingade isolering efter en intimare kontakt. De började skriva tillsammans och resultatet är en erotisk novellsamling för vår smittade tid.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Saxofonisten - erotisk novell