Scener ur hjärtat- Beata Ernman, Greta Thunberg, Malena Ernman och mer

Betyg 4.1
4h 49min
bookCoverFor

Beskrivning

"Den här historien har Svante och jag skrivit tillsammans med våra döttrar, Greta och Beata, och den handlar om den kris som drabbade vår familj. Men det är framförallt en berättelse om krisen som omger och påverkar oss alla. Den som vi människor har skapat genom vårt sätt att leva: bortom hållbarhet, avskilda från den natur som vi alla tillhör. Somliga kallar det överkonsumtion, andra klimatkris. De allra flesta verkar tro att den här krisen pågår någonstans långt härifrån och att den inte kommer att drabba oss på väldigt länge än. Men det stämmer inte. För den är redan här och den pågår runtomkring oss hela tiden, på många olika sätt.

Några dagar innan Scener ur hjärtat gavs ut för första gången i augusti 2018 så satte sig Greta utanför Sveriges riksdag och inledde sin skolstrejk för klimatet - en strejk som pågår än idag, både på Mynttorget i Gamla stan och på många platser runtom i världen. Sedan dess har många saker förändrats. Både för henne och för oss som familj. Den här berättelsen handlar om vägen fram till Gretas skolstrejk. Vägen fram till den 20 augusti 2018." Malena Ernman, november 2018
Uppläsare:
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
4h 49min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-08-22
Förlag ljudbok:
Bokförlaget Polaris
ISBN ljudbok:
9789177951346

Vad andra tycker

Recensioner av Scener ur hjärtat - Ljudbok

Bra bok och fint skrivet och uppläst 👌Men man blir ju helt förskräckt av hur ni har blivit bemötta av skola och sjukvård med era bekymmer med barnen, men ändå orkat kämpa på för att världen ska bli ett bättre ställe att vara på och leva i 🌍 Keep up the good work 🤗 Best regards Peter and Skrollisen.

Peter

Fantastiskt berörande om ett av de viktigaste ämnena i vår tid! Rekommenderas varmt! ❤️

Maria

Mycket lyssnadsvärd

Benita

Alla borde lyssna på /läsa Scener ur hjärtat.

Margareta

Läs!

Otroligt viktig och modig bok! Lärt mig massor. Tack Malena m fam ❤️

Maria