Se inte tillbaka

- Paul Cleave

Betyg 4
12h 2min
356 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

När sjuåriga Alyssa blir kidnappad bestämmer vicesheriff Noah Harper sig för att göra allt för att hitta henne. För att göra det måste han gå så långt över alla gränser att det efteråt inte finns någon väg tillbaka.
Trots att han lyckas rädda flickan är det inte tillräckligt. Noah förlorar både sitt jobb och sin hustru och han tvingas lämna Acacia Pines. Om han skulle våga återvända vet han att de kommer att låsa in honom och kasta bort nyckeln.
Tolv år senare ringer telefonen.
Alyssa har försvunnit igen och nu vill hennes pappa att Noah håller löftet som han gav henne för så länge sedan, att han aldrig skulle låta henne råka ut för något hemskt igen.
För att hitta henne måste han återvända till Acacia Pines och konfrontera det förflutna …

”På nästan varje sida i denna enastående psykologiska thriller tvingas läsaren fundera över vad som är sant.” – Publishers Weekly

”Paul Cleaves virvlande intrig är fascinerande.” – People magazine

”Paul Cleave använder orden som dödliga vapen.” – New york times

”En uppslukande och tyvärr alltför realistisk thriller. Cleave är en författare att hålla ögonen på.” – Tess Gerritsen

”De flesta kommer hem från Nya Zeeland och pratar om det vackra landskapet och alla fantastiska upplevelser. När jag kommer hem därifrån hyllar jag Paul Cleave. Hans historier kommer du inte glömma i första taget.” – Mark billingham

Paul Cleave bor för närvarande i Christchurch på Nya Zeeland, där alla hans romaner utspelas, och i Europa, som hittills inte har förekommit i hans böcker. Han har översatts till tjugo språk, vunnit Saint-Maurs-bokfestivalens pris för årets bästa i Frankrike utgivna kriminalroman, nominerats till Ned Kelly-priset i Australien, Edgarpriset och Barrypriset i USA samt tre gånger tilldelats Ngaio Marsh-priset för bästa kriminalroman i Nya Zeeland.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Susanne Andersson
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
12h 2min
Sidor e-bok:
356
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-08
Förlag ljudbok:
Jentas
ISBN ljudbok:
9788742803554
Förlag e-bok:
Jentas
ISBN e-bok:
9788742803547

© Jentas (Ljudbok)

© Jentas (E-bok)