(S)Ex Libris - erotisk novell

(S)Ex Libris - erotisk novell

Beskrivning av boken

"Jag kysser honom tillbaka. Min tunga mot hans. Jag känner hur det nästan knyter sig i mellangärdet när han trycker sig lite hårdare emot mig och hans tunga tar sig längre in i min mun. Ett lätt stön kommer ifrån mig. Jag har ena handen om hans nacke och den andra om hans rygg."
Emma ska köpa cava inför alla hjärtans dag med sin vän men upptäcker förskräckt att hon inte har plånboken med sig. Då minns hon att hon har gamla böcker i sin bil som hon tänkt ta till ett antikvariat och kanske kan hon få tillräckligt med pengar för dem för att köpa en flaska cava. I den lilla butiken möter hon en ung och trevlig man som hon inte kan glömma bort under kvällen och hon återvänder till butiken för ett nytt möte med honom.

Maria Gustafsson, som har ett passionerat intresse för mat och dryck, har ett förflutet som krögare och är fortfarande aktiv inom restaurangnäringen i Skåne. Intresset för litteratur har alltid funnits och en önskan om att själv få skriva besannades när corona-pandemin gjorde att arbetstillfällena inom krogvärlden minskade betänkligt. Plötsligt fanns det tid till att sätta något på pränt. I ungdomen har Maria både studerat och arbetat mycket utomlands i såväl Moskva som London och Berlin – en turbulent tid som kanske kan inspirera till framtida berättelser.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av (S)Ex Libris - erotisk novell