Sex substanser som förändrar ditt liv- David JP Phillips

Betyg 4.3
5h 20min
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2022-12-20

Beskrivning

OPTIMERA DIN HJÄRNA!

Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Får det lov att vara en Angels cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devils cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt.

David JP Phillips är en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare. Hans unika vinkel på äkta självledarskap bottnar i den långa depression som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. Det genombrottet blev grunden till WOW-kursen, en av Sveriges mest bokade kurser i ämnet.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
5h 20min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-08
Förlag ljudbok:
The Book Affair
ISBN ljudbok:
9789198704709
Förlag e-bok:
The Book Affair
ISBN e-bok:
9789198704730

Vad andra tycker

Recensioner av Sex substanser som förändrar ditt liv - Ljudbok, E-bok

Toppen

Siri

💃

Sabina

Gav mig mkt energi

Nina

Intressant bok, fylld med bra tips för att öka utsöndringen av signalsubstanser för ett trevligare liv.

Elias

Wow. Wow…. Wow! Jag ”läste” (lyssnade) igenom boken på en dag, tipsade om den till i princip alla jag känner och ska börja lyssna på den ännu en gång tillsammans med min fru. ALLA bör läsa boken. Det är en definitivt en bok jag kommer minnas, och försöka lever efter, i resten av mitt liv.

Linus

Världens bästa och viktigaste bok, för alla generationer!

Hanna

5 av 5 🥳

Philip

👏👏👏

Lil