Sirenen / Ängeln / Prinsen

Sirenen / Ängeln / Prinsen

Beskrivning av boken

Sirenen
- Jag vet att folk tror att erotika bara är en kärleksroman med råare sex. Det är det inte ... det är mycket mer än så.



Den ökända Nora Sutherlin är berömd för sina utstuderade erotiska romaner, och för varje bok blir hon alltmer populär. Men hennes senaste manus är annorlunda – mer allvarligt, mer personligt – och hon är säker på att boken kommer att innebära ett genombrott … om den någonsin får se dagens ljus.



Zachary Easton håller Noras öde i sina vackra händer. Den krävande brittiska redaktören accepterar att ta sig an boken, men på ett villkor: Han vill ha total kontroll. Nora måste skriva om hela boken efter hans anvisningar – på sex veckor – annars blir det inget kontrakt.



De ansträngande skrivsessionerna med Zach är utmattande … och oväntat upphetsande. Samtidigt dyker en tidigare älskare upp och får Nora att undra vad som är mest riskfyllt, att hålla sig undan från honom … eller att återuppta deras farliga lekar?



Nora trodde att hon visste allt om att testa gränser. Men i en värld där passion betyder smärta, är ingenting någonsin så enkelt.

Ängeln
Inget stoppord kan skydda hjärtat



Den ökända erotikaförfattaren och dominatrixen Nora Sutherlin gör något som går stick i stäv mot hennes natur – hon gömmer sig. Allt för att skydda sin älskare Søren, som plötsligt utsätts för en ingående medial granskning. Om hans sexuella böjelser upptäcks skulle det innebära en katastrof för hans liv och arbete. Nora ligger därför lågt hela sommaren, i en lantlig idyll med lyx och erotiska utsvävningar.



Hennes värd är den förmögne och ohämmade Griffin Fiske. Han är förtjust över att få Nora som gäst på sitt gods, inte minst när han möter hennes ressällskap. Michael är ung och oerfaren och vacker som en ängel. Han har snabbt blivit Noras skyddsling och under sommaren ska han genomgå sin utbildning hos henne – i att hantera smärta.



Visst njuter hon av sommarens uppdrag, men Noras tankar är på annat håll. Hon tänker på Søren, men också på en man från ett nära förflutet, en man med en mjukare sida. Kanske är det just det som gör att han skrämmer henne mest. Det är en sommar som ska bevisa den urgamla sanningen: att kärlek gör ont.

Prinsen
Två världar av rikedom och passion frestar Nora Sutherlin. Vad hon än väljer, kommer det att bli det svåraste val hon någonsin gjort. Om inte någon annan gör valet åt henne …



Wesley Railey är föremål för Noras varmaste och samtidigt mest frustrerande fantasier, och han är den ende man hon inte kan glömma. Han är ung. Han är underbar. Dessutom är han en av galoppsportens mest prestigefyllda hästuppfödare och kallas prinsen av Kentucky. Nora följer honom dit han vill, och plötsligt är hon i hans värld. Men den beryktade dominatrixen från New York är ingen beskedlig sydstatsbrud och Noras dröm om att passa in i Wes värld utmanas gång på gång av Sørens erotiska dragningskraft. Han äger henne, han är hennes älskare – även om han aldrig lovat att det är för alltid.



I New York – under Noras frånvaro – är sexklubbägaren Kingsley Edge mer än villig att ta hennes plats vid Sørens fötter. Søren är den ende man Kingsley någonsin älskat, och deras mörka historia har skapat ett nära band som varken åren – eller Sørens kärlek till Nora – kan bryta. Men ett hot från en gammal rival tvingar Kingsley att konfrontera sitt förflutna och påminner honom om att han behöver hålla sina vänner nära – och sina fiender ännu närmre.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Sirenen / Ängeln / Prinsen