Skallra- Fiona Cummins

Betyg 3.6
12h 10min
360 Sidor
Samlaren
bookCoverFor

Beskrivning

»En riktigt läskig debut. Briljant!« | The Times

»En thriller kapabel att hålla dig vaken hela natten - för att sen hemsöka dina drömmar.« | Daily Mail

Första boken i Samlaren-serien:

En psykopat mer skrämmande än Hannibal Lecter rör sig på Londons gator. Han planerar allt i minsta detalj och lever två helt olika liv. I det ena är han som vem som helst. I det andra är han föreståndare för sin familjs ytterst makabra museum.

Nu har det blivit dags för ett tillskott till samlingen, och han är redo att mata sin besatthet. Samlaren är på jakt. Och Jakey Frith och Clara Foyle har något gemensamt - de har vad han behöver.

Det som följer är en skräckinjagande katt-och-råtta-lek mellan den djävulske samlaren, Jakeys far och Etta Fitzroy, en problemtyngd kriminalinspektör som utreder ett antal kidnappningar.

Skallra utforskar den tråd av mörker som löper genom oss alla och ger en isande, fängslande inblick i en psykopats hjärna.

FIONA CUMMINS är en prisvinnande journalist, med examen från det prestigefyllda Faber Academy i London. I tolv år arbetade hon som nöjesreporter för tidningen Daily Mirror. Hon bor i Essex med sin make och två barn. Med Skallra, första boken i den redan hyllade Samlaren-serien, debuterar hon som romanförfattare.

»Seriemördare blir inte mycket otäckare än den monstruösa skapelse som hemsöker denna förbluffande vassa debut. Makabert och uppslukande.« | Sunday Mirror

»En högst originell och läskig historia som upprätthåller spänningen hela vägen och inte släpper taget förrän efter den briljanta upplösningen.« | Daily Express

»Omtumlande och skräckinjagande, och långt, långt ovanför de flesta av sina konkurrenter. En suverän thrillerdebut!« | Val McDermid
Författare:
Översättare:
Jan Järnebrand
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

1

Tid ljudbok:
12h 10min
Sidor e-bok:
360
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-01-25
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789178939411
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789177811824

© Modernista (Ljudbok)

© Modernista (E-bok)