Skillnadens Trädgård : Ett ekologiskt trädgårdsskafferi

Skillnadens Trädgård : Ett ekologiskt trädgårdsskafferi

Beskrivning av boken

Sara Bäckmo förvandlade en igenvuxen tomt till ett ekologiskt trädgårdsskafferi och fick på köpet en ny passion Skillnadens Trädgård. Tvärtemot alla råd till nybörjarodlaren om att börja smått och sedan utöka började Sara stort. Och utökade till större. Genom att Sara på olika sätt förlänger den traditionella odlingssäsongen är det möjligt för familjen att äta nyskördat under hela året. En del av skörden lagras också för att ätas under vintermånaderna. I Skillnadens Trädgård delar Sara med sig av den glädje hon känner inför att odla grönsaker, frukt och bär. Hon ger enkla och handfasta råd om hur man går tillväga för att bli så gott som helt självförsörjande på grönsaker. Det handlar mycket om att testa sig fram, att våga experimentera och att leva med köksträdgården, snarare än att ha en grönsaksodling. Och det fina med en trädgård är att hur det än råkar bli just i år så kommer det alltid en ny vår.

Sara Bäckmo är journalist som sedan fem år tillbaka odlar och skriver om Skillnadens Trädgård. Saras köksträdgård har en unik position i sociala medier med 20 000 följare på Facebook, 5 000 på Instagram och 140 000 sidvisningar/månad på bloggen.

Maria Fors Östberg delar Saras trädgårdspassion och tillbringar mycket tid i Skillnadens trädgård. Hon är verksam som frilansfotograf och skribent.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Skillnadens Trädgård : Ett ekologiskt trädgårdsskafferi