Skrivspärr - erotiska noveller

Skrivspärr - erotiska noveller

Beskrivning av boken

"Jag sitter på mitt rum, sitter andäktigt vid bordet med benen ihop. Min blick är tom. Pennan är kall och stelnar mellan mina fingrar som en istapp. Jag undrar varför jag känner mig så dålig. Ett kloster – visserligen. Inga män, ingen musik, inget prat. Ingenting. Det barocka med det hela är att det sitter en man på andra sidan väggen, till och med en stilig man, men han kunde lika gärna ha suttit på månen. Vi ska nämligen inte störa varandra. Nej, nej - lugn! Vi konstnärer ska ha lugn. Absolut!

Han är dramatiker. Känd för sina blodiga, abstrakta stycken, där rollerna är små eftersom karaktärerna dör så snabbt. Han heter Sebastian Corfitz, ett namn som nästan utstrålar teater och högtflygande tankar.

Kommer jag att kunna möta Sebastian Corfitz? Och vad kommer att hända?"

Läs även "Pojken som fiskade abborre".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Skrivspärr - erotiska noveller