Skuggan bakom dig- Anna Jansson

Betyg 4.2
13h 51min
380 Sidor
Bergslagens blå
bookCoverFor

Beskrivning

Kriminalinspektör Kristoffer Bark och hans grupp av omplacerade kollegor har fått ett ouppklarat fall på sitt bord. Det gäller Emelie Kartman, en lågstadielärare och ensamstående mor som för tio år sedan försvann och senare återfanns på botten av Lanna badgruva, i en tunna genomdriven av ett hundratal tretumsspikar.

Kristoffer Bark blir snart varse att utredningen hade stora brister. Tidigare utredare har inte gått till botten med att undersöka de hot Emelie Kartman utsattes för innan hon dog. När Bark kommer i kontakt med sin sjukskrivna kollega Sara Bredow, inser han att hon utsätts för liknande trakasserier. Är mördaren på jakt efter ett nytt offer?

Skuggan bakom dig är andra delen i Anna Janssons nya deckarserie som utspelar sig i hennes egen hemstad, Örebro. En berättelse om makt och manipulation, rädsla och otillräcklighet. En skrämmande skildring av hur ett fullt fungerande liv kan brytas ner till spillror.

År 2020 firar Anna Jansson tjugo år som författare. Hennes romaner om kriminalinspektör Maria Wern har sålt i närmare fyra miljoner exemplar och är översatta till sjutton språk. 2019 lanserades Anna Janssons nya deckarserie om kommissarie Kristoffer Bark med boken Dotter saknad.Anna Jansson skriver med en galen underskruv det är omöjligt att inte imponeras av. När hon är bra är hon helt lysande. - Dagens Nyheter

Anna Jansson har en mycket unik stil och en extraordinär gåva. Hon tar dig vid handen och leder dig till en värld där allt är möjligt. Som läsare vill du bara följa med. Anna kombinerar mystik och fantasier med verkligheten på ett sätt som får mig att tro att hon måste vara släkt med Dostojevskij. - Peter Stormare
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

2

Tid ljudbok:
13h 51min
Sidor e-bok:
380
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-08-13
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113108391
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113108384

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)