Skuggläge

Betyg 4.2
15h 40min
445 Sidor
Strindbergserien
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Efter ”Stormvakt” och ”Isbrytare” är Kristina Ohlsson tillbaka med den tredje boken i den älskade Strindbergserien. Sommaren står i blom, havet glittrar och August har dragit i gång en stor bakningstävling på Hovenäset. Men så rullar plötsligt dimman in, och samtidigt skakas idyllen av att en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen. Dödsfallet väcker snabbt misstankar hos kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen. Vem är mannen och vad har fört honom till Hovenäset?

Utredningen leder dem bakåt i tiden till den förfärliga sommaren 1989 då Lydia Broman hittades mördad och styckad i sitt hem på Hovenäset.

Dömdes verkligen rätt gärningsman den gången? Och hur långt är de som vill att det förflutnas hemligheter ska få vara i fred beredda att gå?

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

3

Tid ljudbok:

15h 40min

Sidor e-bok:

445

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-11-02

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137505251

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137504407

Vad andra tycker

Recensioner av Skuggläge -
E-bok, Ljudbok

Saknar Martin Wallström som uppläsare! Förstår inte varför man byter uppläsare mitt i en serie. Rösten blir ju liksom förknippad med böckerna.

Monika

Bra bok men besviken över byte av uppläsare. Saknar tidigare inlevelse i inläsningen

Sandra

Tråkigt att inte Martin Wallström är uppläsare som han varit tidigare i de två första delarna. Annars en bra bok med intressanta karaktärer.

Ted Tobiasson

Ganska seg bok tråkigt att uppläsaren från dom tidigare böckerna var utbytt

Magnus