Skymningsläge- Roger Skagerlund

Betyg 4.2
13h 11min
Skymningsserien
bookCoverFor

Beskrivning

Ett krig mot Kina är oundvikligt.

De diplomatiska förbindelserna mellan USA och Kina är sedan länge brutna, och det intensiva handelskriget har trappats upp alltmer. Kinas aggressiva agerande mot Taiwan skapar oro både i Washington och hos den amerikanska militären. När så en amerikansk jagare försvinner, misstänks Kina vara inblandade. USA skickar en styrka från DEVGRU till Taiwan för att undersöka vad som verkligen har hänt.

Samtidigt förstärker Sveriges regering den svenska ambassaden i Peking med två operatörer från SOG. Thomas och Kim hamnar på så vis mitt i elden när fientligheterna trappas upp. Det står snart klart för dem att Kina har andra planer än fred när ännu en amerikansk jagare sänks.

"Skymningsläge" är del ett i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.

Författare:

Format:

Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

13h 11min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-12-16

Förlag ljudbok:

Bookea

ISBN ljudbok:

9789189601161

Vad andra tycker

Recensioner av Skymningsläge - Ljudbok

En skrämmande, realistisk dystopi!

Anna-Karin

Intressant ämne och författaren är tekniskt påläst. Dessvärre är språket och handling pubertalt, på gränsen till barnslig och därtill förlöjligat av ett förutsägbart ideologiskt filter.

Clas

👍👍👍👍👍

Kalle

Helt ok

Christina

👍🏻👌🏻

Christian