Släpp själen fri

Släpp själen fri

Resan bortom dig själv

Beskrivning av boken

Etta på New York Times bästsäljarlista.

Hur skulle det vara att leva fri från begränsningar? Vad kan du göra varje dag för att hitta inre frid och frihet? Släpp själen fri ger enkla och samtidigt djupgående svar på de här frågorna. Oavsett om det är första gången du utforskar ditt inre eller om du har ägnat ditt liv åt den inre resan kommer den här boken att förvandla din relation med dig själv och världen runt dig.

Genom att använda sig av tanketraditionerna inom meditation och mindfulness visar Michael A. Singer hur vi genom att utveckla vårt medvetande kan göra det möjligt att leva i nuet och släppa taget om smärtsamma tankar och minnen som hindrar oss från att uppnå lycka och självförverkligande.

"I Släpp själen fri leder Michael Singer dig steg för steg via jnanayoga kunskapens väg till källan. Han gör det dessutom med elegant enkelhet. Läs den här boken uppmärksamt, så kommer du att få mer än en liten glimt av evigheten." Deepak Chopra

"På klar och okonstlad prosa förmedlar Michael Singer kärnan i de stora andliga lärorna. Varje kapitel i Släpp själen fri är en givande och lärorik reflektion kring repen som fjättrar oss människor och hur varje knut elegant kan lossas så att själen släpps fri. Det här är en bok skriven med den precision och enkelhet som är det sanna mästerskapets signum." James O Dea, ordförande för Institute of Noetic Sciences (IONS)

"Släpp själen fri är en lysande redogörelse för vägen till andlig medvetenhet. Texten är både klar och kraftfull. Michael Singers bok är en språngbräda för alla som befinner sig på en andlig resa." Abdul Aziz Said, professor i freds- och konfliktforskning, Chair of Islamic Peace, American University

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Släpp själen fri