Slutet var bara början

Betyg 4.4
12h 7min
309 Sidor
Johan Falk
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En bil kör mot ett regnigt Göteborg och mannen bakom ratten är orolig. Det förflutna har dykt upp igen på det mest fruktansvärda sätt. Efter en våldsam skottlossning på järnvägsstationen i värmländska Kil har polisen hittat dokument som verkar bevisa att Johan Falk hade en okänd dotter. Ett inbrott hemma hos Falks änka Helén slutar med att förövarna lyckas fly och en person ligger död kvar. Mannen i bilen måste ta reda på vad allt det här betyder. Greppet om ratten hårdnar. På den högra handen saknas två fingrar.

Det är 2023 och för nio år sedan offrade Johan Falk sitt liv för att rädda sin familj. Kroppen hittades aldrig och ingen begärde någonsin att han skulle dödförklaras. Mannen i bilen vet att han inte kan visa sitt ansikte av rädsla för att bli igenkänd. Endast en handfull personer vet att han ens existerar. Göteborg är hans stad, där har han levt och arbetat, men när han kör upp på den nybyggda Hisingsbron känner han inte igen sig. Han ser på sin stympade högerhand och minns smärtan från tortyren han fick utstå. Inser att han måste lära sig hantera ett vapen med vänster hand. Det är dags att ställa allt till rätta.

Johan Falk: Slutet var bara början är fortsättningen på berättelsen om en av vår tids mest älskade filmkaraktärer och den värld som en miljonpublik tagit del av sedan starten med Noll tolerans fram till den sista filmen Slutet från 2015. Ständigt aktuella hittar filmerna om Johan Falk år efter år en ny och entusiastisk publik som alla har en sak gemensamt: de vill ha mer. Nu är det äntligen dags! Och slutet, det var bara början.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

12h 7min

Sidor e-bok:

309

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-10-03

Förlag ljudbok:

Bokfabriken

ISBN ljudbok:

9789180315739

Förlag e-bok:

Bokfabriken

ISBN e-bok:

9789180315722

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Slutet var bara början -
Ljudbok, E-bok

Kul med en fortsättning på Johan Falks upplevelser, bra flyt i berättelsen

Lennart

Grym bok

Stefan

Säger bara när kommer nästa bok. Riktigt bra Falk är nog den bästa polis serien i Sverige.

Joachim

Jonas Malmsjö är riktigt bra, han ger boken en dimension till. Boken är bra men man önskar sig ju en film nu.

Jessica