SMÄRTA - Binaural Beats meditation för smärtlindring

SMÄRTA - Binaural Beats meditation för smärtlindring

Beskrivning av boken

Detta ljudvågsprogram, som ingår i en växande serie med program, är specialutformat för att lindra smärta.

Gör som miljontals nöjda människor världen över! Använd en kombination av musik och Binaural Beats för att förbättra din hälsa, din livskvalitet och för att uppleva djup avslappning.

Oavsett om du vill meditera, lindra stress och ångest, förbättra självförtroendet, öka fokus och produktivitet, förbättra din sömn eller minska smärta och spänningar i din kropp, är vår specialprogrammerade musik med ljudvågor en beprövad naturlig terapi för att hjälpa till att hantera ett brett spektrum av problemområden.

Programmet är lämpligt för personer med skador, de med pågående medicinska tillstånd som orsakar kronisk värk och smärta, och ger också lindring vid trötthetsrelaterad smärta som huvudvärk och muskelstelhet. Det kan också minska opioidbehovet hos patienter med postoperativ smärta.

Binaural Beats

Under senare år har teknologier utvecklats som kan framkalla hjärnvågstillstånd som bland annat lindrar stress och ångest, ökar fokus och produktivitet, förbättrar din sömn och minskar smärta och spänningar i din kropp. Tekniken bygger på musik som kombineras med Binaural Beats, ett konstant ljudvågsformat, samt i vissa fall, isokroniska toner, ett pulserande ljud med jämna mellanrum.

Din hjärna har fem olika typer av vågor. Generellt sett är lågfrekventa vågor kopplade till "delta" och "theta" tillstånd som ger djup avslappning, lindrar ångest, förbättrar sömnen och ger smärtlindring. Högre frekvenser ökar dina hjärnvågor till ett "gamma"-tillstånd som kan göra dig mer alert, fokuserad eller bättre på att kunna återkalla minnen. Mellanfrekvenser av vågor har kopplats till uppmärksamhet. Din hjärna går in i ett "alfa"-tillstånd (avslappnad medvetenhet) när ditt fokus vänder sig inåt som i meditation och stresslindring och ett "beta"-tillstånd (vårt normala vakna tillstånd) när din uppmärksamhet är inställd på världen omkring dig som i fokuserad uppmärksamhet, analytiskt tänkande och problemlösning.

Binaurala Beats förstärker eller undertrycker de olika kognitiva och emotionella funktioner som är förknippade med olika typer av hjärnvågor.

Den effekt som binaurala beats har på din hjärna (och ditt mående) beror helt på vilken frekvens som har inprogrammerats. Om du väljer detta program, att lindra värk och smärta, så tillhandahåller vi teknologin. Låter det magiskt? Det är faktiskt det. Googla gärna runt och hitta enorma mängder med begeistrade och positiva omdömen!

Teknologin kräver praktiskt taget ingen ansträngning från din sida och du kan dessutom uppleva positiva resultat mycket snabbt.

Lindra smärta med Binaural Beats

Detta program har programmerats och skräddarsytts med musik och Binaurala Beats (delta, theta och alfa) för att förändra hjärnans reaktion på och uppfattning om smärta. Självhjälpsprogrammet har visat sig vara effektivt för att minska upplevelsen av smärta.

Är detta program för smärtlindring rätt för dig?

Programmet är avsett för regelbunden, daglig användning för dig som har mild till kronisk smärta.

Bara sitt eller ligg ner, blunda, slappna av och tryck på play. Låt Binaural Beats (och din hjärna) göra jobbet. Tänk på att du måste använda stereohörlurar eller liknande för att kunna få fram maximal effekt.

Det är också värt att nämna att mottagligheten på ljud från hjärnvågor (som i sig inte är hörbara) varierar från person till person. Vissa människor är mycket känsliga för det och kommer att tycka att det har en mycket positiv effekt på deras sinnestillstånd. Andra kanske märker mycket liten effekt. Det kan också vara så att för vissa kan effekten komma nästan omedelbart medan det för andra krävs ett dagligt lyssnande i kanske upp till en månad. Binaural Beats är helt säkra och har testats många gånger under åren i vetenskapliga studier.

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av SMÄRTA - Binaural Beats meditation för smärtlindring