Smurfarna - Stora sagosamlingen- Peyo

bookCoverFor

Beskrivning

I smurfbyn är det alltid full fart! Förberedelserna inför vårens stora maskeradbal är igång, Glasögonsmurfen går vilse i den stora skogen, Huttersmurfen trotsar kylan och ger sig ut i snön med sina vänner och Kokettsmurfen tappar all hyfs! Följ med smurfarna på deras äventyr och tokigheter!

Gör dig redo för äventyr i smurfarnas by med Smurfan, Gammelsmurf, Sångsmurf, Starksmurf, Poetsmurf, Skrattsmurf och alla andra små, blå varelser. Hör vad som händer när Snickarsmurf vill flyga, när Bagarsmurf tar slut på ägg till sin tårta, när Spegelsmurfs reflektion plötsligt vaknar till liv, eller när Gargamel upprepade gånger försöker förstöra Smurfarnas fredliga vardag med sina onda planer och farliga elixir!

Smurfarna skapades 1958 av den belgiske serietecknaren Pierre "Peyo" Culliford. De blå varelserna bor i små svampliknande hus i en by djupt in i skogen. När de inte leker, bygger, äter, uppfinner eller har kalas tillbringar de sina dagar med att busa med den onda trollkarlen Gargamel och hans katt Azrael som mer än något annat vill bli av med smurfarna ...

Smurfarna och tillhörande varumärken ägs av Peyo Creations. © 2021 Peyo Creations.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Lisa Fransson
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
2h 21min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-13
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788726931938

© Saga Egmont (Ljudbok)