Snart dansar du åter

- Cecilia Ekhem

Betyg 4
7h 56min
bookCoverFor

Summering av boken

Maggis dagar som småbarnsförälder fylls av odramatiska vardagsbestyr. Hon tycker sig leva det perfekta familjelivet. Men allt förändras snabbt när en person i hennes närhet dör och en annan skadas allvarligt. Den stillsamma vardagen byts mot en vandring på katastrofens rand. Ingenting går längre att ta för givet. Inte heller kärleken.

Snart dansar du åter är en berättelse om hur ett enda ögonblick kan förändra våra liv, hur det kan påverka oss själva och relationerna, och om att hitta fotfästet igen när allt har rasat. Vad händer med de nära relationerna när det som inte får ske plötsligt slår omkull oss? Hur finner vi fast mark igen?

Snart dansar du åter, som skrevs 2011, är den (helt) fristående fortsättningen på Cecilia Ekhems debutroman Väntrum (2008).

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

7h 56min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-10-22

Förlag ljudbok:

Bookea

ISBN ljudbok:

9789189223769

Vad andra tycker

Recensioner av Snart dansar du åter - Ljudbok

En troligt berörande bok om känslor som man råkar ut för när man t.ex. får svåra besked i livet skrivet i en lättläst form(roman). Och hur man ändå kan reda ut allting, få verktyg att sortera sina tankar/känslor och komma tillbaka till en plats där man kan acceptera det svåra som inträffat och leva vidare. Tack!

Päivi

Livet

Så är livet med sorger och lycka. Precis så. Kämpar på.

Gunvor