Snedtänkt : boken som handlar om det inga andra böcker handlar om- Kalle Lind

Betyg 4.1
12h 45min
369 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

I boken Snedtänkt lyfter Kalle Lind fram människor som gått sina egna vägar och gjort avtryck i den svenska underhållningshistorien. Han dröjer vid fenomen som en gång varit på allas läppar och sen spottats ut och glömts bort, associerar sig fram och tillbaka i historien, öppnar dörrar till rum som stått orörda i decennier. Allt för att åskådliggöra en fascinerande värld av starka personligheter i underhållningsarbetets tjänst.

Har du glömt bort Pekka Langers löständer, Johnny Bodes queerlåtar, Nancy & Carinas lesbiska tevebröllop och Britt Wadners mediekrig mot Olof Palme? Vill du vältra dig i kuriositeter om Karl Gerhard, Ria Wägner, Lill-Babs och Svullo? Då är det här boken för dig.

Sedan 2014 driver Kalle Lind podden Snedtänkt med underrubriken "podden som pratar om det som andra poddar inte pratar om". Där har han och hans gäster väckt nytt liv i de bortglömda och det perifera från den svenska kultur- och nöjessfärens nittonhundratal. Nu gräver han vidare och fördjupar dessa ämnen i boken som handlar om det som andra böcker inte handlar om.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
12h 45min
Sidor e-bok:
369
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-09-17
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178270576
Förlag e-bok:
Bokförlaget Forum
ISBN e-bok:
9789137151496

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Bokförlaget Forum (E-bok)