Socialsekreterare levde lyxliv på kommunkassan

Socialsekreterare levde lyxliv på kommunkassan

Beskrivning av boken

I januari 2000 påbörjar Andreas Norrlund sin tjänst som socialsekreterare på socialförvaltningen i Perstorps kommun. Hans primära roll är att handlägga ansökningar om ekonomiskt bistånd för personer bosatta inom kommunen.

Trots sin relativt blygsamma lön lever Andreas ett liv i lyx. Han bekostar dyra middagar och resor för sig själv och sina vänner, kör dyra bilar och bor i en lyxlägenhet.

Andreas chef Maj-Britt börjar snart ifrågasätta hans arbetssätt, något som hon ska komma att ångra. En kväll knackar en tillsynes okänd man på hos Maj-Britt och överfaller henne i hemmet.

Attacken på Maj-Britt efterföljs av en rad chockartade upptäckter, men hur hänger allt ihop? Det här är en sann historia om våld, sabotage, bedrägeri och förskingring av miljonbelopp.

I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Socialsekreterare levde lyxliv på kommunkassan