Sockerbomben 3.0

Sockerbomben 3.0

Beskrivning av boken

När boken Sockerbomben - bli fri från ditt sockerberoende kom ut 2004 slog den ner som en bomb. Vad var det här? Sockerberoende, det fanns ju inte. Eller sockerkänslighet, vadå? På den här tiden pratade man inte ens om att socker skulle vara särskilt skadligt. Ja, utom för tänderna då. I dag är scenen en helt annan. Sockerbomben har getts ut på fem olika språk och sålts i över 70 000 exemplar.

I Sockerbomben 3.0 får du kunskap om sockerberoende, enkelt presenterad - utifrån den allra senaste forskningen och Bitten Jonssons egna erfarenheter av över 20 års framgångsrik behandling av sockerberoende. Du kommer själv att se vilken grupp du (eller dina anhöriga) tillhör och lära dig vad just du kan göra, steg för steg, för att slippa sockersuget, få perfekt hälsa och ett bra liv.

Bitten Jonsson är leg sjuksköterska och utbildad i USA inom beroende/addiktion. Hon är Sveriges främsta expert på sockerberoende med över 20 års erfarenhet av framgångsrik behandling med över 6 000 patienter och en efterfrågad föreläsare, både i Skandinavien och USA.

Pia Nordström är journalist med bakgrund bland annat från Expressen, som både redaktör och reporter med inriktning främst på hälsa, medicin och mat.

Vad andra tycker

Recensioner av Sockerbomben 3.0