Soluppgång över strandpromenaden- Jenny Colgan

Betyg 4
11h 54min
315 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Jenny Colgan är tillbaka, och den här gången återvänder hon till den älskade serien om det lilla bageriet på strandpromenaden. Äntligen får vi återse Cornwall, många bekanta ansikten och såklart den charmiga lunnefågeln Neil!

Marisa Rosso kan inte förstå hur andra kan gå vidare med sina liv så snabbt, när hon fortfarande kämpar med sorgen efter hennes älskade morfar. Att förlora en morförälder borde ju vara det mest naturliga i världen, så varför tar hon det så hårt?

Hon tar sin tillflykt till den lilla tidvattenön Mount Polbearne, vid foten av Cornwall. Hon behöver vara ifred och tänker enbart ägna sig åt jobbet som registrator. Samtidigt som hon hanterar andras födslar, bröllop och dödsfall, isolerar hon sig allt mer från andra.

Men att bli lämnad i fred visar sig inte helt lätt. Det ständiga plinkandet från hennes granne, en rysk pianolärare, tränger igenom väggen. Hon lyckas inte heller undkomma öbornas ihärdiga arbete med att försöka rädda det lokala bageriet från att slå igen. Kan den livliga gemenskapen i det lilla samhället, hjälpa Marissa att hitta tillbaka till glädjen, där på den lilla ön vid världens ände?
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Birgitta Karlström
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
11h 54min
Sidor e-bok:
315
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-05-19
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113122762
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113122755

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)